Yoga som passar de allra flesta!

Agnetha-yoga

Yoga tar inte tid – Yoga ger tid!

Lite om livsyoga

Livsyoga är en blandning av olika kroppsställningar, rörelsemönster, andningstekniker, avspännings- och meditationsövningar, allt för att du ska bli smidigare och mer flexibel, få mer kraft och energi samtidigt som du blir mer avspänd och känner dig mer balanserad och mindre stressad.

Ordet yoga översätts oftast med ordet förening, då syftas det på föreningen mellan kroppen och själen. Ibland används mantran för att stilla sinnet. Ett utmärkt sätt att stilla alla tankar som vanligtvis snurrar i våra hjärnor och skapar hjärnstress i form av huvudvärk, oro eller högt blodtryck. Oftast används kroppsställningar och andningstekniker för att minska värk i rygg, nacke, axlar och för att öka smidigheten i kroppen. Passen avslutas med avslappningsövningar för att minska din stressnivå och för att du ska komma i balans.

Lite om yinyoga

Yinyoga är en passiv form av yoga där fokus ligger på att bearbeta kroppens bindväv istället för muskler. Det gör man genom att hålla yogapositioner som försiktigt stretchar kroppen och som hålls under en längre tid, i upp till 5 minuter/position.

Hos oss kan du göra mer än bara ta behandlingar, vi erbjuder även olika kurser i yoga oavsett ålder eller kön. Vi anpassar yogan utefter just dina förutsättningar.

Livsyoga klass för SENIORER ONSDAGAR 10,00 – 11,00 Start V35 – V51 5 platser kvar!
Intoning – uppvärmning – yogapass – andning – meditation – avslappning – uttoning

Livsyoga klass för ALLA TISDAGAR 18,00 – 19,30 Start V35 – V51 FULLBOKAD!
Intoning – uppvärmning – yogapass – andning – meditation – avslappning – uttoning

Under höstterminen kommer vi att blanda LIVSYOGA och YINYOGA och ibland även lite styrka!