Varje månad lägger vi ut MÅNDENS ERBJUDANDE! Där kan du som kund få njuta av olika behandlingar till rabatterade priser!

DECEMBER månadserbjudande!

JULTÄVLING!

Var med och tävla om ett presentkort från HELA DEJ på en 60 minuters massagebehandling (värde 800 kr) till dig själv eller till någon du håller av.

Tävlingsregler Instagram:

För att vara med i tävlingen skriver du en rolig och kreativ motivering till VARFÖR just DU eller den du håller av vill vinna i kommentarsfältet, därefter delar och gillar du inlägget. För att vara med i tävlingen behöver du vara 18 år eller äldre och bosatt i Strängnäs Kommun. Tävlingen börjar den 1/12-22 och avslutas den 18/12-22. Vinnaren presenteras den 19/12-22 på Hela Dej´s Instagram sida.

Tävlingsregler Facebook:

För att vara med i tävlingen skriver du en rolig och kreativ motivering till VARFÖR just DU eller den du håller av vill vinna i kommentarsfältet, därefter gillar du Hela Dej´s Facebook sida samt inlägget. För att vara med i tävlingen behöver du vara 18 år eller äldre och bosatt i Strängnäs Kommun. Tävlingen börjar den 1/12-22 och avslutas den 18/12-22. Vinnaren presenteras den 19/12-22 på Hela Dej´s Facebook sida.

Du kan inte byta ditt presentkort mot pengar. Vi på Hela Dej kommer att bedöma vilken motivering vi tycker är bäst. Presentkortet är personligt. Hela Dej kommer att ombesörja att presentkortet skickas till vinnaren. Inga skatter tillkommer. Presentkortet är giltigt 1 år från utfärdandedatum.

Tänk på att du som är med i tävlingen behöver ha en fullständig version av Facebook eller Instagram.

Tävlingen är varken sponsrad, stödd, administrerad av eller knuten till varken Facebook eller Instagram.

LYCKA TILL!

Varmt välkommen till oss på Hela Dej!